Acest site foloseste elemente de tip cookie

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de social media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, împărtășim informații despre utilizarea site-ului nostru cu partenerii noștri de socializare, publicitate și analiză, care îl pot combina cu alte informații pe care le-ați furnizat-o sau pe care le-au colectat din utilizarea serviciilor lor.

Servicii de management financiar

Diagnoza financiară a afacerii

Un serviciu pe care îl recomand ca măsură preventivă, cel puțin 1 dată pe an, pentru a verifica și menține sănătatea afacerii. Așa cum mergem la controale medicale periodice, pentru a anticipa sau ”lua din timp” anumite afecțiuni, la fel și afacerea are nevoie de o scanare a sănătății financiare. Atunci când ceva nu funcționează, știm exact unde să intervenim și cum.

Instrumente personalizate de management financiar - Buget de Venituri și Cheltuieli (B.V.C.) și CASH- FLOW

Indicatorii de performanță clari, măsurabili, cresc capacitatea antreprenorilor și managerilor de a lua cele mai potrivite decizii pentru afacerea lor, de a minimiza riscurile și de a implementa cu succes strategia de dezvoltare. Creez astfel de instrumente personalizate, adaptate la specificul fiecărei companii, astfel încât să fie ușor de urmărit și de folosit, pe termen lung. Urmăresc să scot în evidență pragurile valorice de atenționare și să ofer instrumente prietenoase, la care antreprenorul și echipa de management să se întoarcă mereu cu relaxare și curiozitate.

Monitorizarea și interpretarea lunară a principalilor indicatori bugetari și financiari ai companiei

Rămân alături de clienții care își doresc aportul specialistului în management financiar pe termen mai lung, pentru a ține sub observație performanța afacerii, implementarea recomandărilor și gradul de atingere a obiectivelor. Pe baza instrumentelor de management financiar, analizez rezultatele și vin cu recomandări, unde este cazul. Este un proces prin care realizez și transferul de know-how către echipa de management, pentru a continua acest tip de monitorizare pe termen lung.

Asistență și consultanță în relația cu instituțiile financiare (bănci, companii de leasing) pentru atragerea de finanțări

Atragerea de finanțări reprezintă o etapă firească în dezvoltarea unei afaceri, dar, de cele mai multe ori, vine cu multă presiune și anxietate pentru antreprenori. Care este finanțarea cea mai potrivită? Ce va însemna pentru companie? Sunt ”costuri ascunse”, pe care nu le-am observat? Voi putea susține ratele și dobânzile? În plus, pregătirea dosarului de finanțare este o piatră de încercare pentru răbdarea multora. Datorită experienței îndelungate în domeniul bancar, sunt în măsură să asist antreprenorii, atât la pregătirea documentației, cât și la negocierea costurilor și a principalelor condiții de finanțare.