Acest site foloseste elemente de tip cookie

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de social media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, împărtășim informații despre utilizarea site-ului nostru cu partenerii noștri de socializare, publicitate și analiză, care îl pot combina cu alte informații pe care le-ați furnizat-o sau pe care le-au colectat din utilizarea serviciilor lor.

Valoarea adusă clienților

Adaugam valoare afacerii tale

Claritate și recomandări de optimizare

Conturile contabile și indicatorii financiari sunt aceiași pentru toate companiile. Cifrele, însă, spun povești diferite, pentru că fiecare afacere este diferită. ”Ascultând” aceste cifre, văd întregul tablou al unei organizații și îmi dau seama imediat ce și cum poate fi optimizat. Cu sprijinul meu, aveți mai multă claritate despre situația financiară reală. Vă puteți fundamenta strategia de dezvoltare pe informații, cifre și indicatori relevanți.

Predictibilitate, prin instrumente personalizate de management financiar

Bugetul de Venituri și Cheltuieli (B.V.C.) și Cash-Flow-ul nu sunt doar simple tabele, cu sume rulate în companie. Sunt o oglindă a modului de funcționare a afacerii, fie că vorbim de servicii, comerț sau producție. Sunt instrumentele prin intermediul cărora puteți trece la nivelul următor: de la constatarea realizărilor din trecut, la anticiparea evoluției viitoare. Vă puteți baza deciziile pe instrumente care indică cea mai ”sănătoasă” cale de urmat.

Transfer de know-how

Consider că misiunea unui consultant se încheie în momentul în care echipa de management a dobândit cunoștințele și abilitățile necesare pentru a menține sănătatea financiară a companiei. De aceea, țin foarte mult să monitorizez implementarea recomandărilor și instrumentelor personalizate, pe o perioadă de 3-6 luni. Este o perioadă în care susțin echipa managerială să își însușească acele cunoștințe și instrumente, care să le fie utile pe termen lung.

Consultanță și asistență în relația cu instituțiile financiare

Obținerea unui credit bancar sau a unui leasing se dovedește, de multe ori, un proces anevoios și frustrant pentru antreprenori. Asistența pe care o ofer în identificarea structurii de finanțare optime, pregătirea documentației, precum și la negocierea costurilor cu finanțările, salvează nu doar timp prețios, ci și resurse importante. Nu de puține ori, înțelegerea unor indicatori și mecanisme specifice fiecărui tip de finanțare, a făcut diferența între o investiție profitabilă și un cost financiar împovărător.

Servicii de management financiar

Diagnoza financiară a afacerii

Un serviciu pe care îl recomand ca măsură preventivă, cel puțin 1 dată pe an, pentru a verifica și menține sănătatea afacerii. Așa cum mergem la controale medicale periodice, pentru a anticipa sau ”lua din timp” anumite afecțiuni, la fel și afacerea are nevoie de o scanare a sănătății financiare. Atunci când ceva nu funcționează, știm exact unde să intervenim și cum.

Instrumente personalizate de management financiar - Buget de Venituri și Cheltuieli (B.V.C.) și CASH- FLOW

Indicatorii de performanță clari, măsurabili, cresc capacitatea antreprenorilor și managerilor de a lua cele mai potrivite decizii pentru afacerea lor, de a minimiza riscurile și de a implementa cu succes strategia de dezvoltare. Creez astfel de instrumente personalizate, adaptate la specificul fiecărei companii, astfel încât să fie ușor de urmărit și de folosit, pe termen lung. Urmăresc să scot în evidență pragurile valorice de atenționare și să ofer instrumente prietenoase, la care antreprenorul și echipa de management să se întoarcă mereu cu relaxare și curiozitate.

Monitorizarea și interpretarea lunară a principalilor indicatori bugetari și financiari ai companiei

Rămân alături de clienții care își doresc aportul specialistului în management financiar pe termen mai lung, pentru a ține sub observație performanța afacerii, implementarea recomandărilor și gradul de atingere a obiectivelor. Pe baza instrumentelor de management financiar, analizez rezultatele și vin cu recomandări, unde este cazul. Este un proces prin care realizez și transferul de know-how către echipa de management, pentru a continua acest tip de monitorizare pe termen lung.

Asistență și consultanță în relația cu instituțiile financiare (bănci, companii de leasing) pentru atragerea de finanțări

Atragerea de finanțări reprezintă o etapă firească în dezvoltarea unei afaceri, dar, de cele mai multe ori, vine cu multă presiune și anxietate pentru antreprenori. Care este finanțarea cea mai potrivită? Ce va însemna pentru companie? Sunt ”costuri ascunse”, pe care nu le-am observat? Voi putea susține ratele și dobânzile? În plus, pregătirea dosarului de finanțare este o piatră de încercare pentru răbdarea multora. Datorită experienței îndelungate în domeniul bancar, sunt în măsură să asist antreprenorii, atât la pregătirea documentației, cât și la negocierea costurilor și a principalelor condiții de finanțare.

Prin cuvintele clienților

”Colaborarea noastră s-a iscat natural, sfaturi profesionale primind cu mult timp înainte ca el să-și înceapă aventura pe cont propriu. De fiecare dată, sfaturile au dus la eliminarea unor probleme apărute în firmă, și mai mult, înțelegând că prin eforturile mele nu foarte mari, dar "sfătuit" de profesioniști, poți dobândi multe avantaje, atât pe partea de relaționare cu partenerii de afaceri, cât mai ales obținerea "roadelor" în propria echipă. Mulțumesc!”

Cezar TĂTARU

OPTIK TATARU

"L-am cunoscut pe Adrian în cadrul unei întâlniri Bizz.Club Iași și, sincer, la început am fost sceptic. Cu timpul m-a convins experiența și plăcerea de a ajuta. Aceste 2 ingrediente au fost cele care au stat la baza începerii colaborării nostre, duse la superlativ odată cu parteneriatul pe care el l-a făcut cu BDO Iași. Ce pot să mai spun? Îndată intrăm în cel de-al 3-lea an de colaborare, iar cu asta am acoperit totul. Mulțumesc pentru implicarea în creșterea profitabilității business-urilor noastre!”

Răzvan ZVORIȘTEANU

PROMER GROUP

"Il recomand pe Adrian din tot sufletul, din postura fostului antreprenor gata să sară cu toate resursele financiare pe o idee câștigătoare. Nu am fost niciodată bun cu cifrele, nici acum nu sunt, dar împreună cu Adrian am creat niște instrumente financiare atât de bune, încât orice cheltuială vorbește de la sine dacă merită făcută și dacă este momentul oportun pentru a o realiza, într-un mod foarte simplu. Și nu am primit de la el niște instrumente miraculoase, gata să rezolve toate problemele, ci mai ales, raționamentul de care aveam nevoie. Neavând cunoștințe în contabilitate sau fiscalitate, Adrian m-a învățat baza de care am avut nevoie pentru a conduce o afacere din punct de vedere financiar."

Marian Tcaciuc

BijuBox

"Colaborarea cu Adrian a început într-un moment foarte dificil pentru firma noastră, iar fără ajutorul lui sunt sigura ca nu am fi scos-o la capăt. Pentru noi, ești cu adevarat "omul potrivit la locul potrivit". Mulțumim frumos pentru toate sfaturile de valoare și ajutorul pe care ni l-ai acordat încă de la începutul colaborării noastre."

Ramona Tcaciuc

BijuBox

”A 5 stars+ Financial consultant. And, at the same time, a man with whom you like to talk about anything is important.”

Delian COROAMĂ

WEB MAGNAT

”Un om de calitate, cu o experiență de necontestat!”

Ilie LAHMAN

RAILEX

”Omul sfințește locul! Proverb care se aplică și în cazul dumneavoastră.”

Virgil DUȚU

HARIVEX COM

Proiecte în care am fost implicat, cu care mă mândresc. Clienți, parteneri cărora le mulțumesc pentru oportunitatea de a colabora:

Contact

Sunteți în acel moment al activități companiei, când simțiți nevoia să vă consultați cu un specialist în management financiar?
Vă preocupă sănătatea financiară a afacerii dumneavoastră, vă gândiți să o dezvoltați sustenabil sau să accesați o finanțare?
Sunt aici să vă ofer expertiza mea în management financiar și să găsim împreună soluțiile optime pentru dezvoltarea sănătoasă
a companiei dumneavoastră:

FeedForward AS CONSULTING S.R.L. Iași
CUI: 40347050
J22/3583/2018